Блогцензура

По-долу ще публикувам блогъри, които цензурират всеки, който покаже с факти, че пишат отгровенни глупости. Изводите ми се базират само върху личен опит. Цензурата, която е налагана не е свързана с това, че съм напсувал или дал обидна квалификация. Освен, ако по-долните субекти не приемат иронията за обида. Характерното което забелязвам е, че те са не само отявлени атеисти но и явно проявяват дискриминация спрямо вярващите. Последното ми твърдение ме навежда на мисълта, че вероятно съществува пряка зависимост между атеизъм и авторитарност.... Не мога да го твърдя на 100% но със сигурност ще разсъждавам по този въпрос и за напред.


dzver - умен и интелигентен програмист, с ярко авторитарно поведение. Този индивид демонстрира, че връзка между интелектуален и професионален капацитет и авторитарност няма. Което само затвърждава мисълта ми, че връзката е по-скоро комплекси-авторитарност.

Longanlon - също на вид интелигентно момче, което обаче старателно пази територията си и изтрива старателно всеки коментар, който му действа депресиращо върху интелектуалното му самочувствие.

........