понеделник, 11 юни 2012 г.

Из блога на един сульо

Учудващо е как пред очите ни се разиграват отново и отново едни и същи мухлясали театрални родни сценки с етикет - ПОЛИТИКА.
Ето днес например съвсем ясно си проличава как един претендиращ за интелектуалец (с китара) деликатно започва пропаганда в угода на новата гражданка на републиката анонсирана от царя премиер.
Субекта сульо пусна манипулативна и плиткоумна статия забъркваща част от автентичното дясно с олигархичното лява.
Какво пише в "забележителното творение" -
Уважаеми читатели на скромния ми блог! Смятам да направя важно изявление. Отказвам се от опитите да разбера кое на този грешен свят е ляво и кое е дясно. Досега си мислех, че да създаваш стойност е дясно, а да я разпределяш е ляво.
Ляво е да мразиш богатите и успелите, а да ги уважаваш е дясно. Да харчиш е ляво, да пестиш – дясно. Да стимулираш бизнеса е дясно, а да го унищожаваш с наредби, лицензи, такси и данъци – ляво. Тоест плоският данък би трябвало да е десен, а прогресивният – ляв, тъй както десен политик е Иван Костов, а Сергей Станишев е ляв.

Лично на сульо мога да кажа - да беше останал с мислите си насаме, вместо да ги товариш на лайномета. На останалите, които все пак му четат откровенните глупости ще направя една малка но съдържателна добавка с цел да помислят върху така нареченото Ляво и Така нареченото Дясно.
да създаваш стойност е дясно, а да я разпределяш е ляво Това е само част от истината за лявото и дясното и ако се спекулира само с тази си част то със сигурност е ЛЪЖА! Истината е, че е ВАЖЕН НАЧИНА на правене на СТОЙНОСТ и НАЧИНА НА РАЗПРЕДЕЛЯНЕ.
Защото и Сталин е създавал стойност и най-десния е разпределял. Същото важи и за останалите полвинчати извадени от контекста сентенции, бълвани на воля от сульо.

Сульо обича да демагогства и да използва похвата - "а вие защо биете негрите?". За неговата нова гражданка е изключително удобно това, че някой от така наречените леви (станишев) или кафяво-алени (сидеров) са се присламчили към идеите на Костов.

Ех, сульо, сульо... Какво ти обеща гражданката, сульо? В заключение ще кажа своя извод от тези дребни брънки от цялата действителнос. 1. Страхът на алените фактори от Костов е толкова голям, че сигурно сънуват кошмари с неговия образ. 2. Алените фактори пробутват поредната кукла в дясното за да отнемат електорат от автентичните десни. 3. Алените фактори са готови да пазаруват на килограм сульовци пишещи във фекалните медии, щедро напазарувани от тях. 4. Костов сгреши - не Доган е проклятието на България а алените фактори, които дърпат и неговите конци. Защо това е така? Защото ако се вгледате ОСНОВНИЯ опонент на другарката гражданка кунева е Костов. п.с. Всички имена с изключение на Костов ги пиша с малка буква поради същата причина, поради която сульо е написал единствено неговото име с малка. Tags: костов, плосък данък, Станишев

Няма коментари:

Публикуване на коментар