събота, 25 август 2012 г.

Светльо сВитков си играе на Пичка

Ако не ви допадат цинични думички продължете някъде другаде. Ще бъда циничен почти колкото отявления експеримент между лют македонец и корав балканджия - С.Витков
Първоначално ще спомена, че му бях фен и дори го подкрепих на изборите. Съжалявам за което. Все пак той придаваше признаци на Откровен, макар и в простотията си.

Явно тези дни не са много приятни за кукловодите на сВитков.
За това леко му подават газ и са склонни да го употребят до колкото е възможно, без значение, че той си ги мисли за приятели :)
Протеста срещу репресираните пусита на месТна БГ почва е добре да бъде ударен с един емблематичен за бранш "Откровен" Простак. Жалкото за него е, че вече падна маската на откровенноста и остана само второто.

От неговата уста и в аферата
Помните ли, когато подпалиха Партийния дом и как в него изгоряха купища документи, за което няма доказателства и което кара доносниците през режима на Живков да треперят и до днес. Една скоба. Доносникът няма нищо общо с разузнавача зад граница.
„Разведката” работи за държавата извън нея, каквато и да е тя, като рискува живота си за събиране на информация, докато доносникът „снася” информация без да рискува нищо, освен живота на „донесения”. И днес е същото.

Дайте орден на всички от гестапо и не забравяйте да наградите и убиеца на Георги Марков. Все пак са работили за родината си, а както знаем българо-съветската дружба е по-велика от родината. Следователно, ако някой е подчинил българския суверен (т.е. народа) за сметка на КПСС трябва да бъде тачен и възхвалян от същия този народ.

Всеки малък бандит мечтае да стане голям доносник!
Това очевидно е от речника на бащицата на ПР-ката
И е много прав, на тази база е съградена ДС. Но сВитков явно не смее да признае, че няма как да има мирис на лайно (доносник) без самото лайно - водещия му офицер.
Естествено – приятел в нужда се познава!
Все пак приятелите са малко и някой от тях помагат когато имаш нужда, особен ако не се налага да показваш собствения си гъз, при положение, че го правят другите рефлектирайки на просташкия ти подход.
Нали така беше приказката - вкарай разложение във вражеския лагер и те сами ще се прецакат и ще те поканят за да ги поробиш. Пък после сВитков ми говори:
От тази гледна точка смятам, че България вече не е държава. Но не е закрита още. Затова може би има някаква надежда!
Е как да има бе сВитков, да те цитирам ли пак?
Всяко стадо има мърша, но в мършата няма стадо!
Ти нали от край време се стараеш да докажеш, че не си от стадото, ерго си от мършите.
И искаш да няма стадо за да бъдат всички като теб. Ама ако може без да бъдат конкуренти в приятелството ти, все пак рублите са дефицит и не стигат за всички.
Нищо, че преди време ни убеждаваха в обратното (светлий комунизъм разбираш ли....).

Лошо е да завиждаш свитков, лошо е. Казваш:
не съм виновен за тяхната Незадоволеност и Нереализираност!
Яд те е, че те станаха известни в цял свят, че дори ще получат (според теб) милиони $$$ а ти ще си останеш глобално неизвестен, с дребни копейки в джоба. Еми евтин си, какво да се прави. Едно е да пееш за гъзове, лайна и путки друго е за или против путин...
Може би трябва по-отявлено да заявиш нещо политическо за да станат копейките рубли. Но за това се иска ГЪЗ.... Но ти това го знаеш много добре, за това макар и публичен си оставаш македонобалканска пичка.


Първо казваш
Единственият българин, подведен под отговорност за порнография заради нецензурни текстове и то по времето на г-н Костов, който сега е върл застъпник на Пуситата :)) Да, аз съм от групата, която беше бита и арестувана заедно с публиката във Варна и не съм забравил нищо от това! Затова не ми излизайте с номера за „свободата на словото”, защото вие не сте го яли!
А после се извърташ:
Смятам, че 2 години ефективна присъда, наистина е Прекалено, но законът си е закон и ако някой не му харесва да търси начин да го промени! Всяка държава има своите закони и морални правила, които не са валидни за другите! Суверенитетът е право на всяка държава, без значение на околните дали им хресва или не!
Значи, не ти е било приятно и помниш милиционерския ботуш, сигурно защото е бил вдигнат в лицето ти, но сега... сега е друго може да го целунеш защото си достатъчно наведен. Намираш си оправдание, нали?
Осъждам поругаването на църквата от руските момичета, защото това е подигравка с религията, заради която днес не нося Фес! Ха, има рима!
Какъв си ми измислен знаеш ли - хем си ми расист (нещо против турците и мюсюлманите ли имаш) Но пък си непоклатим стожер на православието. Нищо, че милиционерските ботуши се подават под расото. Нали си наведен достатъчно може да ги целунеш спокойно.
Някой ти нашепва и размахва верската карта:
Българска група влиза в джамия и почва да свири революционни песни! Не успяват да се изнесат и ги потрошват от бой, полицията едвам ги спасява! Следващият момент над половин милион мюсулмани живеещи в, и извън България, пощуряват и искат строго наказание за погаврилите се с тяхната религия. И сега въпрос, Колко години ще получат музикантите, според Българското законодателство? И колко ще трябва да се извиняваме за нанесената на мюсулманите обида във, а и извън България?
Този пример е приложим само ако трите пусита бяха шиитки и пееха - да заколим гяурите. А те се молят на майката богородица да ги спаси от путин, не от господ, не от църквата, не от вярата а от путин и слугите му.
Относно Путин! Не съм човек, който има право да коментира политиката му както и тази на Русия, защото живея в страна, в която няма никаква национална политика! Който има глава ще знае, че на последните избори в Русия, печели „Единна Русия” на Путин, следван от Комунистическата партия! За кой са Пуситата след като искат Путин да се маха?

Що се правите на сляпа другарко? Има политика - ИМА! И ние всички я сърбаме. Отиди на Камчия да видиш паметника на терористите, изпращани от същите, които в момента ни определят политиката. Същите тези терористи, които ги тачат и от единна русия и от комунистическата партия на русия.

Ще завърша с един цитат, който не е от твоите лайняни уста.
Той е по повод твоята "блестящата" ти идея да не се занимаваме с тях, щото видите ли това не ни касаело.
В Германия, нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защото не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен, и тогава вече не бяха останали хора, за да ме защитят. — Мартин Нимолер Знаеш ли, само заради тази ти твоя идея на пасивен толерастизъм към очевиден тоталитаризъм е достатъчно да си смениш табелката и да се наричаш Цветна Пичка. Поне ще ти е добре да си надупена, имайки в предвид тенденцията която си поел от известно време......

Няма коментари:

Публикуване на коментар