вторник, 27 септември 2011 г.

Да строим живота нов!

След 9.9.44 в името на новият живот и светлия комунизъм бяха разграбени и изтребени много предприемчиви българи. За сметка на лумпените и простаците, които завзеха властта и не я пускат до момента.
Днес отново ни сервират претоплената чорба на болшевишката елементарна пропаганда.

Премиерът ни казва:
Ще продължим да строим, да инвестираме, да изграждаме инфраструктура, пък който иска да руши държавата, да си носи своята политическа отговорност, каза министър-председателят.
и
Етническият мир е единственото в България, което гарантира просперитета на тази държава, всяко друго действие обрича България на неуспех.

Премиера явно не се досеща, че:
Етническият мир е преди всичко МИР - т.е. хората трябва да живеят в общество в което всеки, който престъпва правилата си носи последствията. Няма как да има мир при положение, че има безнаказаност върху една или друга група от населението. Няма как да има мир, когато може да се плаща за да не се носи наказание. Няма как да има мир, когато едни работят за да оцелеят а други живеят на техният гръб. Няма как едни да си плащат здравните вноски а после да ги подмятат по болниците, защото не плащат на ръка, а други не плащат осигуровки но ги глезят защото плащат на когото трябва. Може да изброяваме хиляди НЯМА КАК, защото сме затрупани от тях....

Това не е мир, това е статукво, което неизбежно води до сътресения, палежи, убийства...
Ако премиера държи да има статукво, има силата да го наложи за известно време. Но колкото повече задържа това статукво, толкова по-силно ще избие в един момент.

Няма коментари:

Публикуване на коментар